Belka
Piątek, 26 Kwietnia 2024   imieniny: Maria, Marcelina, Marzena
Rejestracja Witaj: Gościu, Zaloguj się
 
Belka
 
 

W ciągu trzech weekendowych dni w Polsce utonęło aż 30 osób! Sierpień rozpoczął się tragicznie!

Data publikacji: 2018-08-08, Data modyfikacji: 2018-08-09
A A AWydrukDrukuj  
 
W pierwszy sierpniowy weekend padł tragiczny rekord nad polskimi wodami. W ciągu trzech dni utonęło 30 osób. MSWiA i służby apelują o rozsądek. Choć za nami dopiero połowa wakacji, to już można mówić o tym, że będą one należały do jednych z najtragiczniejszych jeśli chodzi o liczbę utonięć. Weekendowe trzy dni to przerażający bilans – 30 osób straciło życie wypoczywając nad wodą...

Pełna treść wiadomości na: trzebnica.naszemiasto.pl/artykul/w-ciagu-trzech-weekendowych-dni-w-polsce-utonelo-az-30-osob,4755939,art,t,id,tm.html?kategoria=1
naszemiasto.pl, Źródło artykułu: naszemiasto.pl
 
Komentarze
Brak komentarzy, Twój może być pierwszy!
Autor:
Kod z obrazka:
Puste pole z komentarzem
Puste pole z podpisem
Wyszukaj
 
Kreska
Dodaj artykuł
Najnowsze komentarze
 
    Kreska
     




    Brak sond
     
    Newsletter
    Bądź na bieżąco z nadchodzącymi imprezami. Zapisz się na bezpłatny newsletter.
     
     
    trzebnicki

    Powiat trzebnicki - reaktywowany wskutek reformy administracyjnej z 1999 roku powiat znajduje się w północno-wschodniej części województwa dolnośląskiego, a stolicą i siedzibą jego władz jest Trzebnica. Na powiat składa się 6 gmin: Trzebnica, Oborniki Śląskie, Żmigród, Prusice, Wisznia Mała oraz Zawonia.

    Powiat charakteryzuje się zarówno bogactwem historyczny, o czym świadczą jego zabytki, jak i bogactwem walorów przyrodniczych. Aktywna turystyka na tych terenach związana jest przede wszystkim ze spływami kajakowymi, pieszymi wędrówkami po lasach i Wzgórzach Trzebnickich, rowerowymi wycieczkami i lotami na paralotni. Wiejskie tereny oferują wypoczynek i rekreację. W gospodarstwach agroturystycznych będzie możliwość podpatrywania rolników przy pracy, poznanie zwierząt gospodarczych i skosztowanie regionalnych potraw przyrządzonych z najświeższych produktów, które rodzi tutejsza ziemia.   

     

    Zgłoś uwagi - uzupełnij wszystkie pola