Belka
Czwartek, 13 Listopada 2025   imieniny: Arkadia, Mikołaj, Stanisław
Rejestracja Witaj: Gościu, Zaloguj się
 
Belka
 
 

TOP 20 owoców lata, które znajdziecie na straganach! I ich cudowne właściwości zdrowotne

Data publikacji: 2018-07-12, Data modyfikacji: 2018-07-13
A A AWydrukDrukuj  
 
Owoce lata. Są pyszne, jędrne, soczyste, kolorowe i niezwykle zdrowe. Mają nieocenione właściwości zdrowotne, a sezon na nie trwa. Możemy je jeść na surowo w całości, w koktajlach, sałatkach, a także przetworzone na dżemy, powidła, nalewki, kompoty etc... Można je mrozić, suszyć i gotować. Zobaczcie koniecznie, jakie mają właściwości zdrowotne! Które należy jeść, aby mieć piękną skórę, a które są dobre na serce, ciśnienie i stawy. Opisy pod zdjęciami!

Pełna treść wiadomości na: trzebnica.naszemiasto.pl/artykul/top-20-owocow-lata-ktore-znajdziecie-na-straganach-i-ich,4723751,galop,t,id,tm.html?kategoria=23
trzebnica.naszemiasto.pl, Źródło artykułu: trzebnica.naszemiasto.pl
 
Komentarze
Brak komentarzy, Twój może być pierwszy!
Autor:
Kod z obrazka:
Puste pole z komentarzem
Puste pole z podpisem
Wyszukaj
 
Kreska
Dodaj artykuł
Najnowsze komentarze
 
    Kreska
     




    Brak sond
     
    Newsletter
    Bądź na bieżąco z nadchodzącymi imprezami. Zapisz się na bezpłatny newsletter.
     
     
    trzebnicki

    Powiat trzebnicki - reaktywowany wskutek reformy administracyjnej z 1999 roku powiat znajduje się w północno-wschodniej części województwa dolnośląskiego, a stolicą i siedzibą jego władz jest Trzebnica. Na powiat składa się 6 gmin: Trzebnica, Oborniki Śląskie, Żmigród, Prusice, Wisznia Mała oraz Zawonia.

    Powiat charakteryzuje się zarówno bogactwem historyczny, o czym świadczą jego zabytki, jak i bogactwem walorów przyrodniczych. Aktywna turystyka na tych terenach związana jest przede wszystkim ze spływami kajakowymi, pieszymi wędrówkami po lasach i Wzgórzach Trzebnickich, rowerowymi wycieczkami i lotami na paralotni. Wiejskie tereny oferują wypoczynek i rekreację. W gospodarstwach agroturystycznych będzie możliwość podpatrywania rolników przy pracy, poznanie zwierząt gospodarczych i skosztowanie regionalnych potraw przyrządzonych z najświeższych produktów, które rodzi tutejsza ziemia.   

     

    Zgłoś uwagi - uzupełnij wszystkie pola