Belka
Środa, 21 Listopada 2018   imieniny: Albert, Janusz, Konrad
Rejestracja Witaj: Gościu, Zaloguj się
 
Belka
 

Natalia Maszkowska z Wrocławia w finale Masterchefa. Oto najlepsza trójka [ZDJĘCIA]

Data publikacji: 2018-09-12, Data modyfikacji: 2018-09-12
A A AWydrukDrukuj  
 
W pierwszym odcinku programu Masterchef miejsce w finałowej czternastce zagwarantowały sobie jedynie trzy osoby, wśród nich znalazła się właśnie 26-letnia studentka prawa pochodząca z Wrocławia, Natalia Maszkowska.Tym samym w drugim odcinku nie będzie już musiała walczyć o zdobycie „fartucha”. Oprócz niej w takiej sytuacji są jeszcze Karolina Kowalewska z Dębicy i Laurentiu Lorek Zediu z Warszawy. Zobaczcie zdjęcia tej trójki.

Pełna treść wiadomości na: trzebnica.naszemiasto.pl/artykul/natalia-maszkowska-z-wroclawia-w-finale-masterchefa-oto,4797559,artgal,t,id,tm.html?kategoria=1
naszemiasto.pl, Źródło artykułu: naszemiasto.pl
 
Komentarze
Brak komentarzy, Twój może być pierwszy!
Autor:
Kod z obrazka:
Puste pole z komentarzem
Puste pole z podpisem
Wyszukaj
 
Kreska
Kreska
Dodaj artykuł
Najnowsze komentarze
 
    Kreska
     
    Polecane

    DOSTAWCY-INTERNETU-W-POLSCE-NAJLEPSZY-INTERNET

     




    Brak sond
     
    Newsletter
    Bądź na bieżąco z nadchodzącymi imprezami. Zapisz się na bezpłatny newsletter.
     
     
    trzebnicki

    Powiat trzebnicki - reaktywowany wskutek reformy administracyjnej z 1999 roku powiat znajduje się w północno-wschodniej części województwa dolnośląskiego, a stolicą i siedzibą jego władz jest Trzebnica. Na powiat składa się 6 gmin: Trzebnica, Oborniki Śląskie, Żmigród, Prusice, Wisznia Mała oraz Zawonia.

    Powiat charakteryzuje się zarówno bogactwem historyczny, o czym świadczą jego zabytki, jak i bogactwem walorów przyrodniczych. Aktywna turystyka na tych terenach związana jest przede wszystkim ze spływami kajakowymi, pieszymi wędrówkami po lasach i Wzgórzach Trzebnickich, rowerowymi wycieczkami i lotami na paralotni. Wiejskie tereny oferują wypoczynek i rekreację. W gospodarstwach agroturystycznych będzie możliwość podpatrywania rolników przy pracy, poznanie zwierząt gospodarczych i skosztowanie regionalnych potraw przyrządzonych z najświeższych produktów, które rodzi tutejsza ziemia.   

     

    Zgłoś uwagi - uzupełnij wszystkie pola