Belka
Piątek, 29 Marca 2024   imieniny: Wiktoryna, Cyryl, Eustachy
Rejestracja Witaj: Gościu, Zaloguj się
 
Belka
 
 

Mamy już milion metrów kwadratowych w biurowcach. Kolejne powstają teraz we Wrocławiu [WIZUALIZACJE]

Data publikacji: 2018-11-14, Data modyfikacji: 2018-11-14
A A AWydrukDrukuj  
 
W pierwszej połowie roku deweloperzy oddali we Wrocławiu 104 tys. mkw powierzchni biurowych w ośmiu budynkach. Dzięki temu całkowite zasoby wrocławskich biur przekroczyły milion metrów kwadratowych. A co w tej chwili buduje się w stolicy Dolnego Śląska? Zobaczcie kolejne biurowce, które budowane są we Wrocławiu, posługując się klawiszami strzałek na klawiaturze, myszką lub gestami.

Pełna treść wiadomości na: trzebnica.naszemiasto.pl/artykul/mamy-juz-milion-metrow-kwadratowych-w-biurowcach-kolejne,4881632,gal,t,id,tm.html?kategoria=1
naszemiasto.pl, Źródło artykułu: naszemiasto.pl
 
Komentarze
Brak komentarzy, Twój może być pierwszy!
Autor:
Kod z obrazka:
Puste pole z komentarzem
Puste pole z podpisem
Wyszukaj
 
Kreska
Dodaj artykuł
Najnowsze komentarze
 
    Kreska
     




    Brak sond
     
    Newsletter
    Bądź na bieżąco z nadchodzącymi imprezami. Zapisz się na bezpłatny newsletter.
     
     
    trzebnicki

    Powiat trzebnicki - reaktywowany wskutek reformy administracyjnej z 1999 roku powiat znajduje się w północno-wschodniej części województwa dolnośląskiego, a stolicą i siedzibą jego władz jest Trzebnica. Na powiat składa się 6 gmin: Trzebnica, Oborniki Śląskie, Żmigród, Prusice, Wisznia Mała oraz Zawonia.

    Powiat charakteryzuje się zarówno bogactwem historyczny, o czym świadczą jego zabytki, jak i bogactwem walorów przyrodniczych. Aktywna turystyka na tych terenach związana jest przede wszystkim ze spływami kajakowymi, pieszymi wędrówkami po lasach i Wzgórzach Trzebnickich, rowerowymi wycieczkami i lotami na paralotni. Wiejskie tereny oferują wypoczynek i rekreację. W gospodarstwach agroturystycznych będzie możliwość podpatrywania rolników przy pracy, poznanie zwierząt gospodarczych i skosztowanie regionalnych potraw przyrządzonych z najświeższych produktów, które rodzi tutejsza ziemia.   

     

    Zgłoś uwagi - uzupełnij wszystkie pola