Belka
Czwartek, 25 Kwietnia 2024   imieniny: Marek, Jarosław, Wasyl
Rejestracja Witaj: Gościu, Zaloguj się
 
Belka
 
 

17 dań, każde za 10 złotych. Przyjdź i posmakuj specjałów Nadodrza [DATY, MIEJSCA, GODZINY]

Data publikacji: 2018-10-19, Data modyfikacji: 2018-10-19
A A AWydrukDrukuj  
 
Specjały Nadodrza to kulinarne święto tego osiedla. Przyjdź 27 i 28 października i spróbuj 17 wyjątkowych przekąsek, które specjalnie z tej okazji przygotowali nadodrzańscy szefowie kuchni. Każde z dań to autorska interpretacja tradycyjnych smaków przywiezionych do Wrocławia z różnych regionów Polski i świata. Paluszki z dorsza w temurze, wegańska kiełbaska, gnocci buraczkowe nadziewane mascarpone, szyszka ryżowa, brownie z masłem orzechowym i wiele innych…

Pełna treść wiadomości na: trzebnica.naszemiasto.pl/artykul/17-dan-kazde-za-10-zlotych-przyjdz-i-posmakuj-specjalow,4847732,art,t,id,tm.html?kategoria=1
naszemiasto.pl, Źródło artykułu: naszemiasto.pl
 
Komentarze
Brak komentarzy, Twój może być pierwszy!
Autor:
Kod z obrazka:
Puste pole z komentarzem
Puste pole z podpisem
Wyszukaj
 
Kreska
Dodaj artykuł
Najnowsze komentarze
 
    Kreska
     




    Brak sond
     
    Newsletter
    Bądź na bieżąco z nadchodzącymi imprezami. Zapisz się na bezpłatny newsletter.
     
     
    trzebnicki

    Powiat trzebnicki - reaktywowany wskutek reformy administracyjnej z 1999 roku powiat znajduje się w północno-wschodniej części województwa dolnośląskiego, a stolicą i siedzibą jego władz jest Trzebnica. Na powiat składa się 6 gmin: Trzebnica, Oborniki Śląskie, Żmigród, Prusice, Wisznia Mała oraz Zawonia.

    Powiat charakteryzuje się zarówno bogactwem historyczny, o czym świadczą jego zabytki, jak i bogactwem walorów przyrodniczych. Aktywna turystyka na tych terenach związana jest przede wszystkim ze spływami kajakowymi, pieszymi wędrówkami po lasach i Wzgórzach Trzebnickich, rowerowymi wycieczkami i lotami na paralotni. Wiejskie tereny oferują wypoczynek i rekreację. W gospodarstwach agroturystycznych będzie możliwość podpatrywania rolników przy pracy, poznanie zwierząt gospodarczych i skosztowanie regionalnych potraw przyrządzonych z najświeższych produktów, które rodzi tutejsza ziemia.   

     

    Zgłoś uwagi - uzupełnij wszystkie pola